haftmaghz haftmaghz .

haftmaghz

خواص بادام براي پوست

خواص بادام براي پوست

بادام يكي از با ارزش‌ترين مواد غذايي مورد استفاده مصريان باستان در نان بوده است. اين آجيل از نظر خواص‌اش هميشه جزو مواد غذايي لوكس قلمداد مي‌شده است. بادام نه تنها براي سلامتي مفيد است، بلكه در فرهنگ‌هاي مختلفي مانند روميان يا در آداب و رسوم كريسمس كشور سوئد نماد خوش‌شانسي بوده و هست.

برخلاف باور عموم بادام در زمره آجيل‌ها قرار ندارد، بلكه نوعي ميوه به‌حساب مي‌آيد. خواص بادام بسيار گسترده است. بادام‌ها غني از پروتئين، منيزيم، فيبر، اسيدهاي چرب امگا ۳ و امگا ۶، ويتامين E، پتاسيم، روي، كلسيم و مواد مغذي ديگري هستند. بادام‌ها توليد سلول‌هاي جديد و آنتي‌بادي‌هايي را بهبود مي‌بخشند كه به مبارزه با بيماري‌هايي مانند ديابت، چاقي و سرطان كمك مي‌كنند. از ديگر خواص بادام كمك به جلوگيري از ريزش مو، بيماري‌هاي قلبي، كمك به تنظيم كلسترول و همچنين كمك به تغذيه پوست و مو مي‌باشد. براي آشنايي بيشتر با خواص بادام مقاله خواص بادام، از كنترل وزن تا سلامت قلب را بخوانيد.

خواص بادام براي پوست صاف و لطيف

گفته مي شود ملكه مصر، كلئوپاترا، كه به زيبايي پوست، مو و بدنش مشهور بود، بادام را در رژيم غذايي و رژيم مراقبت از پوست خود گنجانده بود. بادام سرشار از ويتامين E است، ويتاميني كه پوست را روزانه تغذيه و نرم مي‌كند. استفاده از روغن بادام و شير بادام نيز براي سلامت پوست مفيد است، زيرا از پوست در برابر آسيب‌هاي ناشي از قرار گرفتن در معرض آفتاب محافظت مي‌كند.

گنجاندن بادام در رژيم روزانه نه تنها پوستي شفاف، بدون آكنه و بدون جوش را براي شما در بر دارد؛ بلكه نرمي پوست را نيز حفظ كرده و به عنوان يك ماده غذايي ضد پيري عمل مي‌كند.

بادام سرشار از آنتي اكسيدان‌ها و ويتامين‌هايي است كه پوست را تغذيه مي‌كنند. بادام موجب نرمي و لطافت پوست مي‌شود. بادام به عنوام يك لايه‌بردار براي از بين بردن آلودگي‎ها استفاده مي‌شود. پوست روغن مغذي بادام را جذب كرده و منجر به افزايش جريان خون مي‌شود. افزايش جريان خون نيز به نوبه خود، تغذيه مورد نياز براي رشد مناسب مو را فراهم مي‌كند. همچنين يك ماساژ خوب با روغن بادام به از بين بردن تمام علائم كشيدگي ناخواسته عضلات شما مي‌انجامد.

خريد بادامخريد بادام را از آجيل و خشكبار هفت مغز تجربه كنيد

خواص بادام براي از بين بردن سياهي دور چشم

بادام يك راه حل عالي براي پف چشم، سياهي، تيرگي و چين و چروك دور چشم است. بادام كه سرشار از اسيدهاي چرب امگا و مواد معدني است، بينايي شما را بهبود بخشيده و استرس ناشي از كار با كامپيوتر در طول روز را از طريق ماساژ روغن آن روي پلك‌ها، آزاد مي‌كند. اين ماساژ بايد خيلي آرام و بدون كمترين فشاري انجام گردد تا به چشم آسيب وارد نشود. يك راه‌حل عالي براي داشتن مژه‌هاي ضخيم و بلند ماليدن روغن بادام روي آن‌ها است!

پاك كننده طبيعي مواد آرايشي

يك جايگزين خوب براي تمام مواد پاك كننده آرايشي شيميايي كه هيچ فايده‌اي براي پوست ندارند، استفاده از روغن بادام يا شير بادام است. همچنين اين پاك كننده طبيعي آرايش به كاهش بثورات، سوختگي يا هر التهاب ديگري كه به دلايل مختلف ايجاد مي‌شود كمك مي‌كند.

رشد مو را تقويت مي‌كند

بادام سرشار از اسيدهاي چرب امگا ۳ و امگا ۶ است و باعث سلامت جريان خون مي‌شود. سلامت جريان خون نيز رشد مو را تقويت مي‌كند. همچنين، بادام به تقويت مو، براقيت و نرمي آن كمك مي‌كند. ماساژ منظم مو رشد موهاي بدون وز را تضمين كرده و سفيدي مو را نيز به تأخير مي‌اندازد.

شوره و التهاب را درمان مي‌كند

مصرف منظم بادام مواد مغذي مانند اسيدهاي چرب اشباع نشده و ويتامين‌هاي A ، D ، B1 ، B2 و B6 را افزايش مي‌دهد. اين مواد مغذي براي رشد مو و جلوگيري از شوره سر لازم هستند. روغن بادام، پوست سر را تغذيه و مرطوب كرده و پوسته پوسته شدن پوست سر را كاهش مي‌دهد. اين روغن رشته‌هاي مو را تغذيه مي‌كند، آنها را نرم مي‌نمايد و از آسيب ناشي از محصولات حالت دهنده مو جلوگيري مي‌كند.

ريزش مو را كاهش مي‌دهد

بادام سرشار از منيزيم و مواد مغذي است كه رشد مو را تقويت مي‌كنند. بادام با جلوگيري از شوره سر و آسيب به مو، مواد مغذي كافي را براي فوليكول‌هاي مو ايجاد مي‌كند.  اين مواد مغذي سبب تقويت رشته هاي مو شده و بنابراين ريزش مو را كاهش مي‌دهند.

اثر بادام بر بهبود حافظه

بادام منبع غني از ويتامين‌ها و مواد معدني است. به ويژه ويتامين B كه به بهبود حافظه كمك مي‌كند. ويتامين B باعث ايجاد و تكثير سلول‌هاي مغزي شده و از طريق آن حافظه را بهبود مي‌بخشد.

ساير خواص بادام

بادام سرشار از مواد مغذي، ويتامين‌ها و مواد معدني است كه به بدن براي توليد آنتي‌بادي‌ها كمك مي‌كنند. اين آنتي‌بادي‌ها مي‌توانند به كنترل ديابت، كنترل سرطان، مبارزه با چاقي و افزايش وزن كمك كنند. اين خاصيت بادام به محتواي پروتئين آن برمي‌گردد. بادام منبع خوبي از كلسترول سالم است كه براي مبارزه با بيماري‌هاي قلبي لازم هستند.

سخن پاياني

بادام يكي از غذاهاي پركاربرد است و در هر نوع غذايي اعم از دسرها، نوشيدني‌هاي سنتي يا تهيه و تزيين شيريني از آن استفاده مي‌شود. در حال حاضر توليد بادام بسيار آسان‌تر از گذشته شده‌است. استفاده از بادام باعث گسترش محصولات آرايشي فاقد مواد شيميايي شده و حتي افراد مشهور نيز براي سلامت پوست، مو و بدن‌شان از آن استفاده مي‌كنند.

اين نوشته ترجمه‌اي از سايت ETIMES مي‌باشد.

 

منبع خواص بادام براي پوست : https://7maghz.com/almond-benefits-for-skin/

 

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۰۸:۱۱:۱۸ توسط:haftmaghz موضوع:

خواص پسته

پنج خاصيت پسته و دانستني‌هاي جالبي درباره آن

خواص پسته خام: پسته يكي از دوست داشتني ترين انواع آجيل در ايران و جهان است كه در انواع مختلفي مورد استفاده قرار مي گيرد و يكي از مهم ترين و خوشمزه ترين و محبوب ترين انواع خوراكي در جهان است. خواص پسته و البته طعم آن مثال زدني است! وقتي نوبت به افرادي مي‌رسد كه دنبال ميان وعده‌اي سالم براي كاهش و كنترل وزن هستند، پسته گزينه بسيار مناسبي است. اكثر چربي موجود در پسته (تقريباً ۹۰ درصد آن) چربي غيراشباع و سالم است كه پيامدهاي مثبت زيادي براي سلامتي بدن دارد. درواقع نشان داده‌شده كه چربي و مواد مغذي موجود در اين آجيل كلسترول بد (LDL) را كاهش داده و علاوه بر آن سبب بهبود سلامت چشم‌ مي‌شوند.

در ادامه اين مقاله در وب سايت هفت مغز قصد داريم تا شما را به طور كامل با خواص پسته خام، ارزش آن و روش نگهداري آن آشنا شويم.

 

۵ خاصيت پسته براي سلامتي

پسته يكي از منابع مفيد ويتامين B6 است. اين آجيل مي‌تواند به افزايش سطح انرژي و بهبود سلامت پوست، سلامت چشم و بهبود سوخت‌وساز سالم بدن كمك كند. پسته داراي انواع مواد مغذي مانند ويتامين ب ۶، تيامين، پتاسيم، مس، منيزيم و آهن مي‌باشد. همچنين از ديگر خواص پسته چربي‌هاي سالم غيراشباع تك حلقه‌اي و چند حلقه‌اي آن است. لازم است گفته شود كه پسته فاقد چربي ترانس و كلسترول مي‌باشد. شواهد علمي نشان مي‌دهد كه خواص پسته مي‌تواند تأثيرات به‌شدت مثبتي روي سلامتي داشته باشند. برخي ار اثرات مثبت پسته به‌قرار زير است.

خواص پسته خام براي قلب

خواص پسته خام براي قلب

۱- خواص پسته براي سلامتي قلب

يك مطالعه روي پسته كه در مجله تغذيه باليني آمريكا (American Journal of Clinical Nutrition) منتشر شده است، پسته را به‌عنوان ماده غذايي كاهنده كلسترول تائيد مي‌كند.

محققان، ۲۸ بزرگ‌سال كه سطح كلسترول بد (LDL) آن‌ها بالاتر از حد مجاز بود و بيماري ديگري در آن‌ها گزارش نشده بود را بررسي كردند. رژيم‌هاي مورد آزمايش شامل يك رژيم غذايي كم‌چربي بدون پسته، يك رژيم غذايي سالم با يك وعده پسته و يك رژيم سالم با دو وعده پسته در روز بود. سطح كلسترول بد (LDL) همه افرادي كه پسته خورده بودند كاهش‌يافته بود.

در چارچوب رژيم غذايي مناسب براي قلب اين مطالعه نشان داد كه اضافه كردن يك وعده پسته در روز، حاوي ۱۰ درصد از كل كالري روزانه، كلسترول بد (LDL) را ۹ درصد كاهش داد؛ درحالي‌كه مصرف بيشتر اين آجيل (دو وعده در روز) به كاهش ۱۲ درصدي كلسترول بد (LDL) انجاميد.

ميزان LDL بالا يك عامل خطرناك عمده براي بيماري‌هاي قلبي عروقي است؛ بنابراين با كاهش سطح كلسترول بد خود مي‌توانيد خطر ايجاد مشكلات جدي براي را كاهش دهيد. پسته همچنين داراي آنتي‌اكسيدان‌هايي است كه براي سلامت قلب عالي هستند.

 

۲- خواص پسته براي كنترل وزن

مصرف پسته به‌عنوان ميان وعده مي‌تواند به كاهش وزن و همين‌طور حفظ وزن مناسب كمك كند. همچنين مصرف آن، به دليل چربي‌هاي خوب، فيبر و پروتئين مي‌تواند كمك كند تا گرسنگي بين وعده‌هاي غذايي را از بين ببريد. اسنك حاوي پسته مي‌تواند به خاطر احساس سيري كه ايحاد مي‌كند كمك نمايد تا وعده بعدي غذا را شروع نكنيد.

تحقيقي از دانشكده پزشكي UCLA نشان داد افرادي كه پسته را جايگزين خوراكي‌هايي مانند آب‌نبات‌ها، محصولات لبني، ذرت بوداده و چيپس سيب‌زميني كردند (درحالي‌كه پسته ۲۰ درصد كالري كل آن‌ها را به مدت سه هفته تشكيل مي‌داد) هيچ اضافه‌وزني نداشتند و درحالي‌كه كلسترول خوبشان افزايش‌يافته بود، كلسترول كل ايشان كاهش نشان مي‌داد.

براي اطلاعات بيشتر در خصوص تاثير آجيل بر كاهش وزن مقاله ۶ نوع از بهترين آجيل ها براي كاهش وزن را بخوانيد.

 

۳- خواص پسته براي سلامت چشم

پسته تنها آجيلي است كه حاوي مقدار قابل‌توجهي از كاروتنوئيدهاي شناخته‌شده مانند لوتئين و زيگزانتين است. كاروتنوئيدها دسته‌اي از رنگدانه‌ها هستند كه در جذب نور توسط گياهان نقش خيلي مهمي دارند. لوتئين و زيگزانتين نيز نوعي آنتي‌اكسيدان هستند كه در برخي از مواد غذايي يافت مي‌شوند. اعتقاد بر اين است كه رژيم‌هاي غذايي حاوي كاروتنوئيد‌ها ‌با كاهش خطر ابتلا به بيماري‌ها، به‌ويژه تعدادي از سرطان‌ها و بيماري‌هاي چشم، منجر به سلامتي بيشتر مي‌شوند.
لوتئين و زيگزانتين تنها كاروتنوئيدهاي موجود در شبكيه و عدسي چشم هستند. نتايج مطالعات اپيدميولوژيك (همه‌گيرشناسي) نشان مي‌دهند، رژيم‌هاي غذايي سرشار از لوتئين و زيگزانتين مي‌توانند به كاهش ابتلا به بيماري و آب‌مرواريد كمك كنند. ماكولا بيماري شبكيه چشم است كه با بالا رفتن سن بروز مي‌كند. در اين بيماري لكه زرد داخل چشم از بين مي‌رود. كاروتنوئيد‌ها با چربي موجود در وعده غذايي بهتر جذب مي‌شوند. به همين دليل پسته كه حاوي چربي خوب است، جذب لوتئين و زيگزانتين خودش را براي بدن آسان‌تر مي‌كند.

خواص پسته براي عملكرد جنسي

خواص پسته براي عملكرد جنسي

۴- خواص پسته براي عملكرد جنسي

نشان داده‌شده كه پسته تأثير مثبتي روي توان جنسي مردان دارد. مطالعه‌اي در سال ۲۰۱۱ توسط بخش دوم اورولوژي بيمارستان آموزشي و تحقيقاتي آتاتورك در تركيه انجام شد. افراد تحت بررسي هرروز براي مدت سه هفته ۱۰۰ گرم از اين آجيل را در وعده ناهار مصرف مي‌كردند؛ به‌نحوي‌كه پسته ۲۰ درصد كالري روزانه آن‌ها را شامل مي‌شد. همه اين افراد مردان متأهلي در بازه سني ۳۸ تا ۵۹ سال بودند كه حداقل براي مدت ۱۲ ماه قبل از اين مطالعه اختلال نعوظ (ED) داشتند. از اين مردان خواسته شد تا رژيم غذايي روزانه، فعاليت بدني و سبك زندگي مشابهي داشته باشند؛ بنابراين تنها تفاوت عمده آن‌ها افزودن پسته به رژيم غذايي برخي از آنان بود.
نتايج اين مطالعه كه در مجله بين‌المللي پژوهش‌هاي ناتواني جنسي منتشر شد نشان مي‌دهد كه اين مردان بهبود قابل‌توجهي در اختلال نعوظ و همچنين سطح چربي خونشان داشتند. احتمالاً يكي از دلايلي كه اين آجيل به بهبود اختلال نعوظ كمك مي‌كند و به‌عنوان يك درمان طبيعي براي ناتواني جنسي عمل مي‌نمايد اين واقعيت است كه ميزان اسيدآمينه غيرضروري آرژنين بالايي دارد. به نظر مي‌رسد اين ميزان اسيدآمينه غيرضروري آرژنين، انعطاف‌پذيري شريان‌هاي بدن را حفظ كرده و جريان خون را با بالا بردن اكسيد نيتريك، تركيبي كه رگ‌هاي خوني انعطاف‌پذير مي‌كند، افزايش مي‌دهد.

 

۵- خواص پسته براي ديابت

يك مطالعه‌ كه در دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا (Pennsylvania State University) انجام شد و در سال ۲۰۱۵ انتشار يافت، اثرات مصرف روزانه پسته را روي نمودار نسبت ليپيد به ليپوپروتئين، كنترل قند خون، نشانگر‌هاي التهاب و گردش خون بزرگ‌سالان مبتلابه ديابت نوع ۲ بررسي كرد. شركت‌كنندگان به دو دسته تقسيم شدند، دسته‌اي از رژيم غذايي مناسب و بدون پسته و دسته ديگر از رژيم غذايي كه پسته ۲۰ درصد كالري مصرفي آن را تشكيل مي‌داد استفاده كردند.
اگرچه به نظر نمي‌رسيد پسته بر كنترل قند خون تأثيرگذار باشد، تأثير مثبتي روي كلسترول، نسبت‌هاي كلسترول خوب به بد و تري گليسيريد‌ها داشت. ديابت خطر ابتلا به بيماري قلبي و سكته مغزي را افزايش مي‌دهد. براي افراد مبتلابه ديابت نوع ۲ كه به دنبال بهبود عوامل خطر كارديومتابوليك هستند، خوردن پسته به‌طور منظم به‌عنوان بخشي از يك رژيم غذايي سالم مي‌تواند به دفع مسائل جدي قلب كمك كند. كارديومتابوليك مجموعه‌اي از چند اختلال است كه به چربي مرتبط‌اند و همراه باهم باعث افزايش ريسك ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، عروقي و ديابت مي‌شوند.

 

ارزش غذايي پسته

دوست داريد بدانيد پسته از كجا آمده و چگونه رشد مي‌كند؟ آجيلي كه ما آن را به‌عنوان پسته مي‌شناسيم از درخت پسته به دست مي‌آيد كه بومي ‌آسياي غربي و آسياي صغير است. پسته هنوز هم به‌صورت وحشي در بسياري از نقاط داغ و خشك مانند ايران، لبنان، فلسطين، سوريه، عراق، هند، جنوب اروپا و كشورهاي بياباني آسيا و آفريقا رشد مي‌كند. پسته‌اي كه ما مي‌شناسيم تنها گونه خوراكي در ميان ۱۱ گونه پسته مي‌باشد.

مواد مغذي پسته اثر مثبتي روي سلامتي دارد. هنگامي‌كه شما ۱ انس (يك انس معادل ۲۸ گرم كه تقريباً برابر با يك‌مشت است مي‌باشد) پسته خام را مي‌خوريد در حقيقت مواد مغذي زير را دريافت مي‌كنيد:

كالري  ۱۵۹ كيلو كالري
كربوهيدرات ۷ گرم
پروتئين ۷ گرم
چربي  ۹ گرم
فيبر  ۳ گرم
ويتامين B6 ۵ ميلي گرم
تيامين  ۳ ميلي گرم
مس ۴ ميلي گرم
پتاسيم  ۲۹۱ ميلي گرم
آهن ۱ ميلي گرم
روي ۶ ميلي گرم
فولات ۱۴ ميكرو گرم
كلسيم ۳۰ ميلي گرم
ويتامين A ۱۴۶ واحد
ويتامين C ۶ ميلي گرم
ويتامين E ۸ ميلي گرم
نياسين ۴ ميلي گرم

 

نكات مهم درباره پسته

نكات مهم درباره پسته

دانستني‌هاي جالبي درباره پسته

پسته جزء جدانشدني آجيل ايراني ميوه‌اي با پوسته تخمه مرغي شكل خارجي و هسته خوش‌طعم داخلي كه معمولاً به‌عنوان ميان وعده‌اي خوشمزه به‌حساب مي‌آيد است. درخت پسته براي هزاران سال است در خاورميانه مي‌رويد و خوراكي لذيذي براي مردم اين منطقه مي‌باشد. در ايران، استان كرمان پرچم‌دار توليد اين محصول است. طعم خوب و تركيب رضايت‌بخش پسته حاوي چربي‌هاي سالم، فيبر و پروتئين است. اين واقعيت پسته را به يكي از بهترين آجيل‌ها در مزه و سلامتي تبديل كرده است. حتي در كتاب عهد عتيق به پسته و بادام اشاره‌شده است.

اپسته انواع مختلفي دارد ولي مهم‌ترين انواع آن به اين قرا است؛ پسته اكبري، پسته احمد آقايي، پسته كله‌قوچي و پسته فندقي. معمولاً در آجيل‌هايي كه براي مناسبت‌هاي مختلف مانند شب يلدا، جشن نوروز و چهارشنبه‌سوري مصرف مي‌شود از نوع اكبري استفاده مي‌گردد. قيمت‌گذاري پسته برحسب درصد پسته‌هاي دربسته، سايز و نوع آن مي‌باشد. پسته اكبري از انواع ديگر پسته در شرايط برابر به دليل شكل ظاهري‌اش گران‌تر است. سايز پسته با انس سنجيده مي‌شود. براي به دست آوردن انس پسته ابتدا به‌اندازه ۱۴۲ گرم پسته را وزن مي‌كنند. سپس تعداد پسته‌ها را شمرده و عدد حاصل را به ۵ تقسيم مي‌نمايند. هر عدد كه به دست آمد به‌صورت عدد زوج كوچك‌تر يا مساوي با آن انس پسته مي‌باشد. معمولا اين عدد را با ۲ جمع كرده و انس پسته را با دو عدد زوج متوالي نشان مي‌دهند.

براي مثال فرض كنيد تعداد ۱۱۵ عدد پسته در ۱۴۲ گرم از آن وجود داشته باشد. ۱۱۵ بر ۵ تقسيم مي‌شود و عدد ۲۳ به دست مي‌آيد. انس اين پسته ۲۲-۲۴ خواهد بود. ناگفته پيداست كه هرچه انس پسته كوچك‌تر باشد اين پسته درشت‌تر و درنتيجه گران‌تر است. قيمت پسته علاوه بر انس آن (كه نشان‌دهنده اندازه پسته مي‌باشد) به تعداد پسته‌هاي دهان بسته آن نيز بستگي دارد. هرچه تعداد پسته‌هاي دهان بسته پسته كمتر باشد قيمت پسته بيشتر خواهد بود. به پسته‌هايي كه در آن‌ها پسته دهان بسته وجود ندارد، اصطلاحاً پسته دست‌چين مي‌گويند. پسته دست‌چين در آجيل‌فروشي‌هاي معتبر مانند آجيل و خشكبار هفت مغز به فروش مي‌رسد.

در اينجا به دانستني‌هاي جالبي در مورد پسته اشاره مي‌كنيم:

  • در آمريكا پسته براي اولين بار توسط سرويس اكتشاف گياهان اداره كشاورزي اين كشور در سال ۱۸۹۰ به ايالات متحده معرفي شد.
  • پسته از خانواده بادام هندي، انبه، بلوط سمي، درخت فلفل و سماق است.
  • پسته در مناطق گرم با تابستان‌هاي طولاني و زمستان‌هاي معتدل به بهترين شكل رشد مي‌كند. يك درخت پسته حدود ۱۰ تا ۱۲ سال طول مي‌كشد تا به بار بنشيند.
  • پسته‌هاي دربسته را در آب مي‌جوشانند و سپس به ناگهان در آب سرد مي‌ريزند. اين كار سبب مي‌شود پوست پسته باز شود. پسته‌هايي كه با اين روش تهيه مي‌شوند به «آبخندان» معروف بوده، بسيار ارزان‌تر هستند و براي مردم معمولي قابل‌تشخيص نمي‌باشند.
  • پسته اولين بار در سال ۱۸۹۰ ميلادي به كشور آمريكا برده شد. هرچند طعم پسته ايران همچنان از انواع آمريكايي آن بهتر است ولي در حال حاضر آمريكا بزرگ‌ترين توليدكننده پسته جهان مي‌باشد.
  • ۲۶ فوريه برابر با ۸ اسفند از طرف كشور آمريكا روز جهاني پسته نام‌گذاري شده است.

 

روش مصرف و نگهداري پسته

پسته‌ در طول سال در همه آجيل‌فروشي‌ها و بسياري از فروشگاه‌هاي مواد غذايي يافت مي‌شود. كيفيت پسته‌ با رنگ‌ سبز مايل به زرد و بنفش آن شناسايي مي‌شود. به دو دليل بهتر است پسته را مغز نشده خريداري كنيد؛ اول اينكه پسته براي مدت طولاني‌تري تازگي خود را حفظ مي‌كند. پسته درون پوسته خود تا يك سال از تاريخ توليدش تازه مي‌ماند؛ اما براي اينكه تغييري در طعم پسته ايجاد نشود بهتر است ظرف چهار ماه خورده شود. دوم اينكه اگر پسته باپوست خريداري شود به‌احتمال‌زياد در خوردن آن كمتر زياده‌روي مي‌كنيد، زيرا براي مغز كردن آن بايد زمان بيشتري اختصاص دهيد!

اگر پسته به‌درستي نگهداري نشود رطوبت هوا را جذب كرده و به‌سرعت كيفيت خود را از دست مي‌دهد. بعد از خريد پسته؛ بهتر است از آن در ظروف دربسته و در يخچال نگهداري شود.

پسته را مي‌توان به‌تنهايي مصرف كرد يا به انواع دستورهاي آشپزي اضافه نمود. آن را مي‌توان به‌صورت كامل روي يك سالاد سالم ريخت يا به‌تنهايي روي ميز بار خانه گذاشت. مي‌توان اين آجيل را خردكرده و به اسموتي‌ و حتي سرخ‌كردني‌ها اضافه كرد.

منبع : https://7maghz.com/pistachio-nutrition/

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۲۷:۰۳ توسط:haftmaghz موضوع: