Serial irani   دانلود آهنگ جدید   قاب آیفون   مکمل های بدنسازی   کفپوش بیمارستانی   دوچرخه ثابت طاهالند   اخبار ورزشی   سریال   آهنگ قدیمی   سایت دانلود آهنگ   دانلود موزیک جدید   دانلود اهنگ   سایت پیش بینی   دوربین تحت شبکه داهوا   خرید بکلینک   خرید اکانت اسپاتیفای   خرید سرور مجازی   خرید صندلی پزشکی   دوربین مداربسته   شیشه بالکن   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
5 خاصيت برتر فندق براي سلامتي  haftmaghz haftmaghz .

haftmaghz

5 خاصيت برتر فندق براي سلامتي

5 خاصيت برتر فندق براي سلامتي

فندق يكي تز مغز هاي چرب پر طرفدار كه معمولا با آجيل مغز و يا آجيل هاي مخلوط تخمه دار استفاده مي شود. اين دانه بيشتر در تركيه، ايتاليا، اسپانيا و آمريكا است در ادامه با مهم ترين خاصيت فندق آشنا خواهيم شد

فندق يكي از مغز هاي شيرين كه به دو صورتع خام و تفت داده و يا با پوست قابل استفاده است. مانند بقيه دانه ها، فندوق هم ارزش غذايي بالايي دارد و حاوي مقدار زيادي پروتئين، چربي، ويتامين ها و مواد معدني هستش

ارزش غذايي كامل

فندق داراي كالاري بالا و سرشار از مواد معدني و چربي هاي سالم.

  • كالري: ۱۷۶
  • چربي كل: ۱۷ گرم
  • پروتئين: ۴٫۲ گرم
  • كربوهيدرات: ۴٫۷ گرم
  • فيبر: ۲٫۷ گرم
  • ويتامين E: 21 % از نياز روزانه
  • تيامين: ۱۲% از نياز روزانه
  • منيزيوم: ۱۲% از نياز روزانه
  • مس: ۲۵% از نياز روزانه
  • منگنز: ۸۷% از نياز روزانه

فندق همچنين شامل درصد توجهي از ويتامين ب 6، فسفر، پتاسيم، و روي مي باشد. علاوه بر اين يك منبع غذايي از چربي هاي اشباع است و يك منبع خوب ازز اسيد چرب امگا 3 و امگا 9 مثل اوليك اسيد محسوب مي شود. در هر 28 گرم فندق 11/2 گرم فيبر رژيمي وجود دارد كه در واقع 11 درصد از نياز روزانه بدن را تامين مي كنيد.

علاوه بر اين فندق حاوي فيتيك اسيد است كه براي جذب بسيار از مواد معدني مثل آهن و روي از مغز ها لازم و ضروري هستش.

سرشار از آنتي اكسيدان

فندق حاوي قابل توجهي از آنتي اكسيدان هاست. اين آنتي اكسيدان ها در بدن استرس اكسيداتيو محافظت مي كنن و اين نوع استرس هارو باعث از بين بردن ساختار سلولي، پيري زود رس، سرطان و بيماري قلبي مي شود.

بيشترين مقدار انتي اكسيدان در فندق رو تركيبات فنوليك اسيد دارد. ثابت شده اين تركيبات براي كاهش كلسترول و التهاب بسيار مناسب است. همچنين براي سلامت قلب و جلوگيري از سرطان بسيار مفيد است. اين ور بدونيد كه اگر فندق مي خوريد با پوست بخوريد چرا كه پوست فندق حاوي مقدار زيادي انتي اكسيدان است در فندق در پوست آن متمركز شده كه با فرآيند تف دادن و فندق اين آنتي اكسيدان كاهش مي يابد. بنابر اين توصيه مي شه كه به جاي تف دادن مغز فندق بدون پوست اون رو خام و با پوست مصرف كنيد.

تضمين سلامت قلب

ثابت شده كه مصرف آجيل سلامت قلب را تضمين مي كند در فندق مقدار قابل توجهي آنتي اسكيدان و چربي هاي سالم وجود دارد كه قابليت هاي آنتي اكسيدان را افزايش و سطح كلسترول خون را كاهش مي دهد

در يك مطالعه يك ماهه بر روي بيست و يك نفر با كلسترول بالا ثابت شده كه زمدت زماني كه اين افراد 18 الي 20 درصد كالري مورد نيازشان درروز را مصرف فندق به دست مي آورند، شاهد كاهش كلسترول، تري گليسيريد و كلسترول LDL بودند. افراد مورد ازمايش پيشرفت هايي درسلامت قلب و فاكتور هاي التهاب موجود در خون مشاهده شد. در يك برسي 9 ماهه هم بر روي 400 نفر انجام شد كه مغز فندق مصرف مي كردند و ميزان LDL بد و سطح كلي كلسترول آنها كاهش يافته در حالي كه كلسترول LDL خوب و تري گليسريد آنها بدون تغيير مانده


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۰۸:۰۵ توسط:haftmaghz موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :