Serial irani   دانلود آهنگ جدید   قاب آیفون   مکمل های بدنسازی   کفپوش بیمارستانی   دوچرخه ثابت طاهالند   اخبار ورزشی   سریال   آهنگ قدیمی   سایت دانلود آهنگ   دانلود موزیک جدید   دانلود اهنگ   سایت پیش بینی   دوربین تحت شبکه داهوا   خرید بکلینک   خرید اکانت اسپاتیفای   خرید سرور مجازی   خرید صندلی پزشکی   دوربین مداربسته   شیشه بالکن   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
 haftmaghz haftmaghz .

haftmaghz

آيا شكلات تلخ باعث لاغري ميشه؟ و لاغري اون موثره؟

 

شكلات تلخ يكي از تركيبات خوب پلي فنولي ها، فلاوانول ها و كاتچين ها مي باشد. اين نوع شكلات ها داراي مزاياي سلامتي بسياري از جمله بهبود سلامت قلب، كاهش التهاب و افزايش عملكرد مغز مي باشد. به دليل وضعيت فوق العاده غذايي شكلات تلخ، بسياري از افراد در يافتن اين هستن كه آيا شكلات تلخ باعث كاهش وزن مي شه؟

در اين مقاله به برسي شكلات تلخ مي پردازيم تا ببينيم ايا واقعا صحيح است يا خير

چند مورد از خواص شكلات تلخ كه باعث كاهش وزن مي شه.

شكلات تلخ حساسيت به انسولين رو بهبود ميده، گرسنگي و اشتها رو كاهش مي دهد و شكلات تلخ ممكن است به طور مثبتي بر سلامت روان و خلق و خوي شما تاثير بگذارد و باعث ايجاد آرمش شود.باعث ترغيب شما به ورزش مي شود.

بهبود متابوليسم بدن

شكلات تلخ تاثير چشمگيري در نحوه سنتز اسيد هاي چرب در بدن دارد. بنابر اين هضم و جذب چربي ها و كربوهيدرات ها رو گاهش مي ده، در نتيجه فردي كه شكلات تلخ ميخوره احساس سيري مي كنه براي افرادي با وزن زياد، شكلات تلخ حاوي حداقل 70 درصد كاكائو مي تواند انتخاب مناسبي باشد.

كنترل اشتها

سه هورمون به نام هاي انسولين گراين و لپتين، اشتها را كنترل مي كنند. انسولين انتقال قند از جريان خون به سلول هاي بدن شما رو كنترل مي كنه. گرلين براي افزايش اشتهاي شما توليد مي شود، در حالي كه لپتين نتيجه عكس اون رو داره. افرادي كه به انسولين مقاوم هستند توانايي احساس سيري رو از دست مي دهند. طبق پژوهش انجام شده، تلخ كاهش مقاومت به انسولين و پايين اومدن سطح گرلين مي شود.

دوازده زن در دو محيط شصت دقيقه اي شركت كردن و در طول يك ساعته ازمايش اول هر دوازده زن از مخلوط صد گرم شكلات كه شامل هشتادو پنج درصد كاكائو و دوازده و نيم گرم قند بود، استفاده كردن در دومين مطالهخ شصت دقيقه اي شش نفر از زنان فقط شكلات رو بو كردن، درحالي كه شش نفر ديگ بو نكردن و هيچ اشتهايي يا سطح گرلين براي اون ثبت نشده

ايجاد احساس خوب و آرامش در فرد

پلي فنل هاي موجود در شكلات تلخ باعث ايجاد احساس خوب در شما مي شوند. وقتي كه اجساس خوب داشته باشيد، تمايل داريد كه كمتر بخوريد تا راحت باشيد. يك مطالعه باليني توسط دانشگاه سوئين بورن استراليا نشان داده است كه چگونه پلي فنول هاي موجود در شكبات تلخ باعث افزابش اراميش ميشه و احساس رضايت فرد رو داره كه به مدت سي روز شكلات تلخ مصرف كرده اند، شكلات تلخ جاوي نوعي ليپيد است كه به عنوان ماده شيمايي سعادت شناخته مي شه كه اين ماده شيمياي به مدت طولاني نمي تونه بمونه چون به راحتي تجزيه ميشه اما شكلات تلخ حاوي نوعي مواد شيميايي است كه از تجزيه اين ليپيد جلوگيري مي كنه و به شما احساس آرامش مي ده.

اميدوارم از اين مقاله تونسته باشه كه به شما كمك كنه كه ترقيب بشيد تا بيشتر شكلات تلخ مصرف كنيد


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۴:۵۴ توسط:haftmaghz موضوع:

ايا انجير خشك براي لاغري خوبه؟

 

انجير چه تازه و يا خشك آن مزه شيريني داشته و مزيت هاي مختلفي براي بدن دارد. با وجود اينكه در هند و ايران انجير تازه به راحتي قابل دسترسي نيست از اون براي خشك كردن پيدا مي شه و مقدار بالاي كلسيم، آهن و پتاسيم موجود در آن به همراه مقدار بالاي فيبر و چربي كم، اون باعث شده كه يك ميان وعده ي سالم در رژيم غذايي تان باشد. اين ميوه خشك رو مي توان به تنهايي يا در ماست، سالاد و يا به عنوان يك چاشني در كورن فلكس ها مصرف شود. در اين مقاله علاوه بر بيان خواص انجير خشك به برسي اين سوال مي پردازيم كه ايا انجير خشك براي لاغري خوبه؟

مزاياي انجير

فيبر

انجير ها مثل انجير پرك و انجير كرمانشاهي منعع خوبي از فيبر محلول هستند اين نوع فيبر باعث مي شود كه شما در مدت زمان طولاني تري احساس سيري كرده و از طرفي يبوست را از بين مي برد.

ويتامين اساسي و مواد معدني

انجير غني از ويتامين هاي B1، A، B2 منگنز و پتاسيم، و اهن سطح بالاي پتاسيم و از طرفي سطح پايين سديم و اون باعث ميشه كه يك غذاي ايده آل براي افراد مبتلا به فشار خون باشد.

منبع عالي كلسيم

مقدار بالاي كلسيم موجود در انجير باعث افزايش سلامتي استخوان ها مي شود.

افزايش قدرت سيستم ايمني

لعابي كه در اين ميوه وجود دارد به درمان گلو درد كمك كرده و بدن را از ابتلا به اون حفظ ميكنه. اين ميوه ي خشك استروژن اضافي و مضر رو از بدن پاك مي كنه و هورمون استروژن اضافي بدن مي تونه منجر به مشكلات يائسگي، سرطان تخمدان، سينه و رحم، افزايش وزن و تغييرات خلقي شود اگر اين هورمون بيش از حد در بدن ما باشد، انجير كمك ميكنه كه اون مقدار از بدن ما حذف بشه و خطر ابتلا به مشكلات و بيماري هاي ذكر شده در بالا جلوگيري مي كند.

حاوي آنتي اكسيدان هاي تقويت كننده

انجير حاوي نوعي آنتي اكسيدان به اسم فنول بوده كه اين ماده باعث كاهش خطر بيماري هاي قلبي و انواع مختلف اون مي شه

دستگاه گوارش

انجير همچنين حاوي بتا كاروتن، بنزالدهيد، فلاونوئيد ها و آنزيم هاي گوارشي به نام فسيين مي باشد.

خواص انجير خشك براي لاغري چه نام دارد؟

كالري انجير خشك نسبت به ميوه ي تازه ي اون بيشتر است و هر 100 گرم اون حدود از اون مي تونه 220 گرم كالري براي شما بياره و وجود اينكه توصيه شده خوردن ميوه بايد اعتدال رو رعايت كرد اما مزه ي شيرين و پالپ هاش سبب مصرف بيش از حد اون شده و مجبورتون مي كنه كه بيشتر از نياز معمول اون رو مصرف كنه.

كالري زياد انجير خشك شيرين و داراي گليسمي 61 و بار كليسمي 16 هستش كه خيلي زياده بار گليسمي بالاي انجير باعث افزايش قند خون بدن مي شود كه اين ممكن است براي افرادي ك وزن كم مي كنند و همچنين افراد مبتلا به ديابت نوع 2 مضر هستش.

غذا هايي كه شيرين و پر انرژي هستند بايد در اوايل روز خورده شوند تا انرژي را واردبدن كرده و خود ب خود در طول روز سوزونده مي شه.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۴:۰۴ توسط:haftmaghz موضوع:

معرفي انواع زرشك

 

زرشك يكي از ميوه هاي شناخته شده درا يران است چرا كه 95 درصد زرشك دنيا را خراسان جنوبي تامين مي كند. بنابر اين يكي از اقلام صادرات در ايرانه. زرشك خب خواص خيلي زيادي داره و جز شدا نشدني غذا هاي ماست و من در اين مقاله مي خوام راجب زرشك باهاتون حرف بزنم

يكي از نكات قابل ذكر اين است كه منظور از انواع زرك فرآوري شده آن است كه با توجه به قيمت و مرغوبيت تقسيم بندي شده وگرنه مثل خرما درختان مختلفي به دست نمي آميد. در ادامه ضمن معرفي زرشك، پروسه ي فرآوري آن را نيز شرح خواهيم داد.

زرشك دانه اناري

پر.سه توليد زرشك دانه انري فورا بعد از برداشت آن در مهره ماه شروع مي شود. براي اين منظور زرشك ها را در حالي كه هنوز از شاخه جدا نشده بر روي سطح پهن كرده و در معرض تابش مستقيم نور خورشيد قرار داده تا خشك شوند. براي اينكه محصول يك دستي حاصل شود مدام آن را زير و رو و جا به جا مي كنند. با اين كار از پوسيدگي و فاسد شدن زرشك نيز جلوگيري مي كند.

بعد از خشك شدن زرشك يا به اصطلاح بادكشي كه يعني به وسيله باد يا فضاي طبيعي و يا ايجاد باد مصنوعي برگ هاي دانه هاي محصول اصلي جدا مي شوند. پس از آن زرشك ها در كارتن هايي بدون پلاستيك يا لمينت تا زمان فرآوري بعدي در محل خنك و به دور از آفتاب نگهداري مي شود.

بعد از اين مرحله زرشك ها را در دستگاه سورت قرار مي دهند تا خار و خاشاك برگ و سنگ هاي چسبيده به زرشك جدا شدخ و آماده بسته بندي شود.

زرشك پفكي

اين زرشك 2 تا 6 ماه بعد از برداشت به بازار عرضه مي شود پرسه ي توليد آن طولاني تر است اما از طرفي رنگ قرمز تر و بهتر نسبت به انواع ديگر زرشك دارد.

فرآيند توليد زرشك پفكي به اين صورت است كه شاخه هاي بريده شده ي زرشك را مانند خوشه هاي انگور براي توليد كشمش با نخ آويزان مي كنند تا خشك شود. اين پروسه نياز به فضاي بسيار وسيع دارد تا هوا در بين شاخه ها جريان داشته باشد و رطوبت بين خوشه ها از بين رفته و از فاسد شدن و كپك زدن زرشك جلوگيري بشه و زرشك در معرض نو آفتاب و جريان هواي گرم قرار نمي گيره و رنگ طبيعي و قرمز خودش رو حفظ مي كنه

زرشك كوهي ارگانيك

زرشك كوهي برعكس انواع ديگر زرشك ها در خراسان جنوبي كشت مي شوند، به صورت خود رو در مناطق شمالي كشور مثل بجنورد و حاشيه جنگل گلستان رشد مي كند و به همين دليل نسبت به انواع ديگر زرشك حجم كمتري داشته و كمياب تر است. رنگ آن نيز نسبت به دو نوع زرشك ديگر پر رنگ تر و متفاوت تر است

من در اين مقاله قصد داشتم تا شمارو با انواع زرشك آشنا كنم اميئوارم تونسته باشم شمارو با اين زرشك ها آشنا كرده و بتونم به سادگي براي خريد بهترين كيفيت ترقيب كنم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۳:۰۵ توسط:haftmaghz موضوع: