Serial irani   دانلود آهنگ جدید   قاب آیفون   مکمل های بدنسازی   کفپوش بیمارستانی   دوچرخه ثابت طاهالند   اخبار ورزشی   سریال   آهنگ قدیمی   سایت دانلود آهنگ   دانلود موزیک جدید   دانلود اهنگ   سایت پیش بینی   دوربین تحت شبکه داهوا   خرید بکلینک   خرید اکانت اسپاتیفای   خرید سرور مجازی   خرید صندلی پزشکی   دوربین مداربسته   شیشه بالکن   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
 haftmaghz haftmaghz .

haftmaghz

ايا انجير خشك براي لاغري خوبه؟

 

انجير چه تازه و يا خشك آن مزه شيريني داشته و مزيت هاي مختلفي براي بدن دارد. با وجود اينكه در هند و ايران انجير تازه به راحتي قابل دسترسي نيست از اون براي خشك كردن پيدا مي شه و مقدار بالاي كلسيم، آهن و پتاسيم موجود در آن به همراه مقدار بالاي فيبر و چربي كم، اون باعث شده كه يك ميان وعده ي سالم در رژيم غذايي تان باشد. اين ميوه خشك رو مي توان به تنهايي يا در ماست، سالاد و يا به عنوان يك چاشني در كورن فلكس ها مصرف شود. در اين مقاله علاوه بر بيان خواص انجير خشك به برسي اين سوال مي پردازيم كه ايا انجير خشك براي لاغري خوبه؟

مزاياي انجير

فيبر

انجير ها مثل انجير پرك و انجير كرمانشاهي منعع خوبي از فيبر محلول هستند اين نوع فيبر باعث مي شود كه شما در مدت زمان طولاني تري احساس سيري كرده و از طرفي يبوست را از بين مي برد.

ويتامين اساسي و مواد معدني

انجير غني از ويتامين هاي B1، A، B2 منگنز و پتاسيم، و اهن سطح بالاي پتاسيم و از طرفي سطح پايين سديم و اون باعث ميشه كه يك غذاي ايده آل براي افراد مبتلا به فشار خون باشد.

منبع عالي كلسيم

مقدار بالاي كلسيم موجود در انجير باعث افزايش سلامتي استخوان ها مي شود.

افزايش قدرت سيستم ايمني

لعابي كه در اين ميوه وجود دارد به درمان گلو درد كمك كرده و بدن را از ابتلا به اون حفظ ميكنه. اين ميوه ي خشك استروژن اضافي و مضر رو از بدن پاك مي كنه و هورمون استروژن اضافي بدن مي تونه منجر به مشكلات يائسگي، سرطان تخمدان، سينه و رحم، افزايش وزن و تغييرات خلقي شود اگر اين هورمون بيش از حد در بدن ما باشد، انجير كمك ميكنه كه اون مقدار از بدن ما حذف بشه و خطر ابتلا به مشكلات و بيماري هاي ذكر شده در بالا جلوگيري مي كند.

حاوي آنتي اكسيدان هاي تقويت كننده

انجير حاوي نوعي آنتي اكسيدان به اسم فنول بوده كه اين ماده باعث كاهش خطر بيماري هاي قلبي و انواع مختلف اون مي شه

دستگاه گوارش

انجير همچنين حاوي بتا كاروتن، بنزالدهيد، فلاونوئيد ها و آنزيم هاي گوارشي به نام فسيين مي باشد.

خواص انجير خشك براي لاغري چه نام دارد؟

كالري انجير خشك نسبت به ميوه ي تازه ي اون بيشتر است و هر 100 گرم اون حدود از اون مي تونه 220 گرم كالري براي شما بياره و وجود اينكه توصيه شده خوردن ميوه بايد اعتدال رو رعايت كرد اما مزه ي شيرين و پالپ هاش سبب مصرف بيش از حد اون شده و مجبورتون مي كنه كه بيشتر از نياز معمول اون رو مصرف كنه.

كالري زياد انجير خشك شيرين و داراي گليسمي 61 و بار كليسمي 16 هستش كه خيلي زياده بار گليسمي بالاي انجير باعث افزايش قند خون بدن مي شود كه اين ممكن است براي افرادي ك وزن كم مي كنند و همچنين افراد مبتلا به ديابت نوع 2 مضر هستش.

غذا هايي كه شيرين و پر انرژي هستند بايد در اوايل روز خورده شوند تا انرژي را واردبدن كرده و خود ب خود در طول روز سوزونده مي شه.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۴:۰۴ توسط:haftmaghz موضوع:

معرفي انواع زرشك

 

زرشك يكي از ميوه هاي شناخته شده درا يران است چرا كه 95 درصد زرشك دنيا را خراسان جنوبي تامين مي كند. بنابر اين يكي از اقلام صادرات در ايرانه. زرشك خب خواص خيلي زيادي داره و جز شدا نشدني غذا هاي ماست و من در اين مقاله مي خوام راجب زرشك باهاتون حرف بزنم

يكي از نكات قابل ذكر اين است كه منظور از انواع زرك فرآوري شده آن است كه با توجه به قيمت و مرغوبيت تقسيم بندي شده وگرنه مثل خرما درختان مختلفي به دست نمي آميد. در ادامه ضمن معرفي زرشك، پروسه ي فرآوري آن را نيز شرح خواهيم داد.

زرشك دانه اناري

پر.سه توليد زرشك دانه انري فورا بعد از برداشت آن در مهره ماه شروع مي شود. براي اين منظور زرشك ها را در حالي كه هنوز از شاخه جدا نشده بر روي سطح پهن كرده و در معرض تابش مستقيم نور خورشيد قرار داده تا خشك شوند. براي اينكه محصول يك دستي حاصل شود مدام آن را زير و رو و جا به جا مي كنند. با اين كار از پوسيدگي و فاسد شدن زرشك نيز جلوگيري مي كند.

بعد از خشك شدن زرشك يا به اصطلاح بادكشي كه يعني به وسيله باد يا فضاي طبيعي و يا ايجاد باد مصنوعي برگ هاي دانه هاي محصول اصلي جدا مي شوند. پس از آن زرشك ها در كارتن هايي بدون پلاستيك يا لمينت تا زمان فرآوري بعدي در محل خنك و به دور از آفتاب نگهداري مي شود.

بعد از اين مرحله زرشك ها را در دستگاه سورت قرار مي دهند تا خار و خاشاك برگ و سنگ هاي چسبيده به زرشك جدا شدخ و آماده بسته بندي شود.

زرشك پفكي

اين زرشك 2 تا 6 ماه بعد از برداشت به بازار عرضه مي شود پرسه ي توليد آن طولاني تر است اما از طرفي رنگ قرمز تر و بهتر نسبت به انواع ديگر زرشك دارد.

فرآيند توليد زرشك پفكي به اين صورت است كه شاخه هاي بريده شده ي زرشك را مانند خوشه هاي انگور براي توليد كشمش با نخ آويزان مي كنند تا خشك شود. اين پروسه نياز به فضاي بسيار وسيع دارد تا هوا در بين شاخه ها جريان داشته باشد و رطوبت بين خوشه ها از بين رفته و از فاسد شدن و كپك زدن زرشك جلوگيري بشه و زرشك در معرض نو آفتاب و جريان هواي گرم قرار نمي گيره و رنگ طبيعي و قرمز خودش رو حفظ مي كنه

زرشك كوهي ارگانيك

زرشك كوهي برعكس انواع ديگر زرشك ها در خراسان جنوبي كشت مي شوند، به صورت خود رو در مناطق شمالي كشور مثل بجنورد و حاشيه جنگل گلستان رشد مي كند و به همين دليل نسبت به انواع ديگر زرشك حجم كمتري داشته و كمياب تر است. رنگ آن نيز نسبت به دو نوع زرشك ديگر پر رنگ تر و متفاوت تر است

من در اين مقاله قصد داشتم تا شمارو با انواع زرشك آشنا كنم اميئوارم تونسته باشم شمارو با اين زرشك ها آشنا كرده و بتونم به سادگي براي خريد بهترين كيفيت ترقيب كنم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۱:۰۳:۰۵ توسط:haftmaghz موضوع:

5 خاصيت برتر فندق براي سلامتي

5 خاصيت برتر فندق براي سلامتي

فندق يكي تز مغز هاي چرب پر طرفدار كه معمولا با آجيل مغز و يا آجيل هاي مخلوط تخمه دار استفاده مي شود. اين دانه بيشتر در تركيه، ايتاليا، اسپانيا و آمريكا است در ادامه با مهم ترين خاصيت فندق آشنا خواهيم شد

فندق يكي از مغز هاي شيرين كه به دو صورتع خام و تفت داده و يا با پوست قابل استفاده است. مانند بقيه دانه ها، فندوق هم ارزش غذايي بالايي دارد و حاوي مقدار زيادي پروتئين، چربي، ويتامين ها و مواد معدني هستش

ارزش غذايي كامل

فندق داراي كالاري بالا و سرشار از مواد معدني و چربي هاي سالم.

  • كالري: ۱۷۶
  • چربي كل: ۱۷ گرم
  • پروتئين: ۴٫۲ گرم
  • كربوهيدرات: ۴٫۷ گرم
  • فيبر: ۲٫۷ گرم
  • ويتامين E: 21 % از نياز روزانه
  • تيامين: ۱۲% از نياز روزانه
  • منيزيوم: ۱۲% از نياز روزانه
  • مس: ۲۵% از نياز روزانه
  • منگنز: ۸۷% از نياز روزانه

فندق همچنين شامل درصد توجهي از ويتامين ب 6، فسفر، پتاسيم، و روي مي باشد. علاوه بر اين يك منبع غذايي از چربي هاي اشباع است و يك منبع خوب ازز اسيد چرب امگا 3 و امگا 9 مثل اوليك اسيد محسوب مي شود. در هر 28 گرم فندق 11/2 گرم فيبر رژيمي وجود دارد كه در واقع 11 درصد از نياز روزانه بدن را تامين مي كنيد.

علاوه بر اين فندق حاوي فيتيك اسيد است كه براي جذب بسيار از مواد معدني مثل آهن و روي از مغز ها لازم و ضروري هستش.

سرشار از آنتي اكسيدان

فندق حاوي قابل توجهي از آنتي اكسيدان هاست. اين آنتي اكسيدان ها در بدن استرس اكسيداتيو محافظت مي كنن و اين نوع استرس هارو باعث از بين بردن ساختار سلولي، پيري زود رس، سرطان و بيماري قلبي مي شود.

بيشترين مقدار انتي اكسيدان در فندق رو تركيبات فنوليك اسيد دارد. ثابت شده اين تركيبات براي كاهش كلسترول و التهاب بسيار مناسب است. همچنين براي سلامت قلب و جلوگيري از سرطان بسيار مفيد است. اين ور بدونيد كه اگر فندق مي خوريد با پوست بخوريد چرا كه پوست فندق حاوي مقدار زيادي انتي اكسيدان است در فندق در پوست آن متمركز شده كه با فرآيند تف دادن و فندق اين آنتي اكسيدان كاهش مي يابد. بنابر اين توصيه مي شه كه به جاي تف دادن مغز فندق بدون پوست اون رو خام و با پوست مصرف كنيد.

تضمين سلامت قلب

ثابت شده كه مصرف آجيل سلامت قلب را تضمين مي كند در فندق مقدار قابل توجهي آنتي اسكيدان و چربي هاي سالم وجود دارد كه قابليت هاي آنتي اكسيدان را افزايش و سطح كلسترول خون را كاهش مي دهد

در يك مطالعه يك ماهه بر روي بيست و يك نفر با كلسترول بالا ثابت شده كه زمدت زماني كه اين افراد 18 الي 20 درصد كالري مورد نيازشان درروز را مصرف فندق به دست مي آورند، شاهد كاهش كلسترول، تري گليسيريد و كلسترول LDL بودند. افراد مورد ازمايش پيشرفت هايي درسلامت قلب و فاكتور هاي التهاب موجود در خون مشاهده شد. در يك برسي 9 ماهه هم بر روي 400 نفر انجام شد كه مغز فندق مصرف مي كردند و ميزان LDL بد و سطح كلي كلسترول آنها كاهش يافته در حالي كه كلسترول LDL خوب و تري گليسريد آنها بدون تغيير مانده


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۰۸:۰۵ توسط:haftmaghz موضوع:

بادام درختي چه خاصيتي داره؟

بادام چيست؟

بادام نوعي ميوه است كه درخت بومي ايران و كشور هاي اطراف آسيا ي مركزي است اما در مناطق بسياري كشت مي شود. در اصل بادام جز مغزهاي حقيقي به حساب نمي آيد، بلكه از انواع شفت هاست كه داراي يك پوسته بيروني و يك پوشش دروني سخت است كه دانه درون ان قرار مي كيرد. ارتفاع درخت بادام به 4 تا 10 متر مي شود و قطر اون به بيش از سي سانتيمتر برسد انواع خودروي ان را كه هسته هاي كوچك دارد ارژن مي نامند. بادام يكي از اجزاي جدانشدني آجيل شب عيد است.

بزركترين كشور هاي توليد كننده بادام در دنيا ايالت محتده آمريكا و اسپانيا هستند. ايران با توليد 6% در رتبه پنجم توليد كنندگان اين ميوه قرار دارد. 49% دانه بادام را روغن تشكيل مي ده كه 62% اون اولئيك اسيد غير اشباع 24% لينولئيك اسيد غيراشباع ، و 6% اون پالميتيك اسيد اشباع است. مقدار انرژي موجود در هر 100 گرم مغز بادام، 576 كيلوكالري است. بزرگترين بادمستان ديم درايران، در كوهسرخ خراسان رضوي قرار دارد.

ارزش غذايي بادام درختي

بادام درختي ازجمله اجزاي بسيار معذي آجيل است و منبع غني از ويتامين اي، كلسيم، فسفر، آهن و منيزيم به شمار مي رود. طبق گزارشات وزارت كشاورزي ايالات متحده آمريكا، بادام درختي حاوي زينك، سلنيوم، مسو و نياسين هستش

مواد موجود در بادام:

آهن: در ر صد گرم مغز بادام درختي شيرين و خشك شده مقدار 4/7 ميلي گرم اهن وجود دارد. آهن يكي از نياز هاي ضروري دوران بارداري است كه از اين حيث هم بادام درختي نقش موثري داره

كلسيم: در هر صد گرم مغز بادام درختي شيرين و خشك شده ، مقدار ۳۲۰ ميلي گرم كلسيم وجود دارد. كلسيم نقش خيلي مهمي در استخون بندي كودك داره بادام به عنوان يكي از منابع تامين كلسيم مي تواند كمك شاياني بكند.

پروتئين در هر صد گرم مغز بادام درختي شيرين مقدا حداقل 75 گرم پروتئين در روز نياز دارند. بادام درختي با داشتن ميزان پروتئين بالا مي توئانند يكي از منابع غير حيواني و ارزشمند تامين پروتئين در زنان حامله باشدو

فسفر: در هر صد گرم مغز بادام درختي شيرين و خشك شده مقدار 500 ميلي گرم فسفر وجود دارد. فسفر نقش موثري در رشد و نمو مغز جنين دارد و بادام درختي يكي از منبع هاي تامين فسفر در دوران بارداري محسوب مي شه

انرژي: در هر صد گرم مغز بادام درختي شيرين و خشك شده ، مقدار  ۵۹۸ كالري انرژي وجود داره. از آن جايي كه خانم هاي باردار در طي دوران بارداري نياز بيشتري به انرژي دارند، بادام درختي مي تواند در تامين انرژي خانم حامله كمك شاياني بنمايد. بادام درختي با داشتن انرژي مي تواند در جهت رفع خستگي زنان باردار مؤثر واقع شود.

خواص بادام درختي

تقويت سلامت مغز

تنظيم سطح كلسترول

جلوگيري از بيماري قلبي

بادام و بارداري

درخشان كردن پوست

اميدوارم در اين مقاله تونسته باشيد به آسوني تمامي موضعاتي كه به بادانم مرتبط هستش رو پيدا كنيد تا به دردتون بخوره لطفا ديدگاه هم فراموش نشود سپاس گذارم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۴۹:۵۹ توسط:haftmaghz موضوع:

خواص تخمه آفتابگردون براي مو هاي سرتون

يكي از اجزاي محبوب آجيل و خشكبار، تخمه آفتابگردون هستش. اين محصول بيشتر به صورت تفت داده شده با نمك مصرف مي شه و سرگرمي اصلي افراد در زمان ديدن مسابقات ورزشي و فيلم هاي سينماييه. تخمه آفتابگردون مثل ديگه خشكبار، داراي خواص و ويژگي هاي منحصر به فردي هستش. بيشتر افراد تنها از جنبه سرگرمي اقدام به مصرف تخمه آفتابگردون ميكنن: اما براي برخي افراد به ويژه خانم ها، خواص تخمه آفتابگردون براي مو و پوست، بسيار با اهميت هستش. به جهت آشنايي بيشتر با خواص درماني تخمه آفتابگردون با من همراه باشيد. و اگر سوالي چيزي داشتيد يا تجربه از مصرف تخمه داشتيد لطفا در كامنت ها به اشتراك بگذاريد تا دوستان هم استفاده كنند و مي تونين به همه كمك كنين.

 

تخمه آفتابگردون

به طور كلي تخمه آفتابگردون به دو گروه اصلي تقسيم مي‌شن؛ نوع اول براي روغن‌گيري و نوع دوم براي مصارف خوراكي توليد ميشن. تخمه آفتابگردون رو ميشه به نوعي ميوه گل آفتابگردون دونست. دانه هاي خوراكي آفتابگردون، درون پوسته اي چوبي با استحكام پايين قرار دارد و اين پوسته به راحتي با دندان يا دست شكسته مي شود. نوع خوراكي تخم آفتابگردون به چند دسته تقسيم مي شود؛ تخم آفتابگردون مشكي، سفيد و دور سفيد. به طور كلي ميشه گفت براي استخراج روغن، از دانه هاي داراي پوسته مشكي استفاده ميشه.

 

ارزش غذايي تخم آفتابگردون

تخمه آفتابگردون داراي مواد معدني، پروتئين، روغن، اسيدهاي چرب اشباع نشده و عناصر مس، آهن، منگنز، منزيم، روي، فسفر، پتاسيم، كلسيم و غيره هستش. علاوه بر موارد ذكر شده، تخم آفتابگردون داراي آنتي اكسيدان هاي بسيار مفيدي هستش كه از انواع سرطان جلوگيري مي‌كنه.

خواص دانه آفتابگردون

فيبر موجود در تخمه آفتابگردون به هضم غذا كمك بسيار زيادي مي­كنه كه در نهايت به بهبود عملكرد دستگاه گوارش منجر مي­شه؛ مصرف اين دانه مغذي سبب بهبود يبوست ميشه. آنتي اكسيدان هاي قوي موجود در تخمه آفتابگردون مي­تونه با راديكال هاي آزاد مبارزه كنه و از افزايش كلسترول خون جلوگيري كنه كه به دنبال اون از مسدود شدن رگ هاي خوني و سكته هاي قلبي و مغزي پيشگيري بشه. تركيبات موجود در تخمه آفتابگردون خاصيت ضد سرطاني دارن و مصرف اون ها در طولاني مدت سبب جلوگيري از رشد سلول هاي سرطاني مي­شه. اين تركيبات در پيشگيري از سرطان سينه، سرطان پروستات و سرطان روده بزرگ نقش بسيار مهمي ايفا مي‌كنن. دانه هاي آفتابگردون سبب تنظيم سطح قند خون بدن مي­شن و به علت دارا بودن كلسيم و منيزيم فراوان محافظ بسيار خوبي براي استخوان ها مي باشن؛ علاوه ­بر اين ها مس موجود در آفتابگردون در فعال‌سازي آنزيم ها بسيار موثر است. به دليل وجود ويتامين E در دانه آفتابگردون، اين مغز خوشمزه سبب محافظت بدن از بيماري هاي التهابي نيز مي­شه.

من توي اين مقاله قصد داشتم راجب خوشمزه ترين و باحال ترين ميوه افتاب گردون اشاره كنم و اميدوارم بهتون كمك كرده باشم تا اطلاعات مفيدي رو در اين زمينه پيش گرفته باشيد و همينطور هم تونسته باشيد استفاده كامل رو از اين مقاله برده باشيد و اگر سوالي داشتيد من در خدمتم

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۳۴:۴۵ توسط:haftmaghz موضوع: